Harman Kardon Suites

#harmankardonsuites2022

 PRESENTS

ART OF SOUND

Opdag en ny verden, hvor kunst og lyd smelter sammen. Begynd din rejse som digital kunstner i dag, og udstil din kunst på Montreux Jazz Festivals digitale kunstgalleri.

I denne konkurrence, hvor kunst møder lyd, inviterer vi digitale kunstnere til at skabe et unikt digitalt kunstværk inspireret af Lang Langs fremførelse af den klassiske klaversonate nr. 3 i B-mol, OP.58:1. Allegro maestoso (klik på ikonet for at hente).

Ti nominerede finalister, som vælges af publikum, får mulighed for at se deres kunstværk forvandlet til en NFT (non-fungible token), så digitale kunstnere kan udvikle og udforske deres rejse ind i den nye digitale dimension. Alle NFT'er udstilles i Harman Kardon Suites Art Gallery under Montreux Jazz Festival 2022, hvor verdensberømte jurymedlemmer også præmierer et kunstværk til årets Grand Prize-vinner.

- TIDSLINJE -

MAY 05

5. maj - 1. juni
Indlevering af digitale kunstbidrag.

JUN 01

1. juni - 14. juni
Publikum stemmer på de digitale kunstværker.

JUN 14

14. juni - 4. juli
Ti udvalgte finalister forbereder sig til den digitale kunstudstilling.

JUL 01

1. juli - 16. juli
Digital kunstudstilling på Harman Kardon Suites Art Gallery ved Montreux Jazz Festival. Grand Prize-vinderen annonceres af juryen.

Lyd som inbyder dig til at afsløre mere

Her kan du opdage, hvordan tidens digitale artister tolker Lang Langs musik i deres kunstværker.

HARMAN KARDON SUITES 2022

Begynd din rejse som digital kunstner i dag. Registrer dig nedenfor, og indsend din digitale kunstfortolkning til Harman Kardon Suites 2022. Det er kun tilladt at sende et bidrag pr. kunstner.

Trin 1: Læg dit statiske digitale kunstværk op på dit Instagram-feed.

Trin 2: Forklar kortfattet i Instagram-indlægget, hvordan Lang Langs musik inspirerede dit kunstværk.

Trin 3: Inkluder hashtagget #harmankardonsuites2022, og sørg for at din profil er offentlig, så vi kan se dit kunstværk.

Juryen

Vi byder vores respekterede jury velkommen, herunder den internationalt anerkendte pianist Lang Lang, den legendariske pladeproducer Quincy Jones og Harman Internationals CMO Ralph Santana.

Vores jurypanel samles for at udforske forholdet mellem kunst og lyd og løfte sløret for morgendagens digitale kunstnere i Art of Sound-bevægelsen i Harman Kardon Suites.

Lang Lang
Internationalt anerkendt pianist

Quincy Jones
Pladeproducent, sanger, sangskriver

Ralph Santana
CMO, Harman Kardon

GRAND PRIZE

De ti bedste digitale artister, som vælges af publikum og juryen:

  • Flybilletter til et all-inclusive-ophold på det femstjernede hotel Palace.
  • Adgangsbilletter til Montreux Jazz Festival fra den 4. til 6. juli 2022.
  • Eksklusiv adgang til Harman Kardon Suites-oplevelser
  • Digitale kunstværk udstilles på Harman Kardon Suites Art Gallery under Montreux Jazz Festival
  • Digitale kunstværk konververteres til en NFT og auktioneres på vegne af kunstnerne under Montreux Jazz Festival
  • Eksklusivt indslag som finalist til konkurrencen Art of Sound 2022 med information på hjemmesiden og diverse sociale medieplatforme fra Harman Kardon.

ART OF SOUND

Harman Kardon Suites Digital Art Gallery på Montreux Jazz Festival er et rum, hvor fortidens og fremtidens kunst og lyd smelter sammen. Harman Kardon Suites er en uforglemmelig oplevelse, som byder gæsterne på Montreux Jazz Festival velkommen. Hvert øjeblik af dit ophold gennemsyres af overlegen lyd - fra afhentningen i lufthavnen til hotellet, middagen og pladserne på første parket ved flere unikke koncerter.

“Musikken er en del af kunsten, og kunsten er en del af musikken.”
- Lang Lang, 2022


Harman Kardons overlegne lyd indbyder dig til at opleve mere og føje skønhed til hvert øjeblik. Lyden udvikler sig sammen med dig og forandrer dit syn på verden. Med Harman Kardon Suites: Art of Sound inviterer vi dig til at udforske den dybe forbindelse mellem billedkunst og musik.