Vind en sublim weekend med mad, kunst og musik i Berlin.

Vind en sublim weekend med mad, kunst og musik i Berlin.
Symfoni for sanserne
Mad Paco Péréz
Musik Andra Day
Kunst Martin Butler
Deltag nu

Vind en eksklusiv rejse

20. september 2019

Harman Kardon Suites er en unik, multisensorisk begivenhed, som finder sted på boutiquehotellet Das Stue i Berlin. Vind billetter, og bliv en del af oplevelsen. Vi dækker også dine rejse- og hotelomkostninger.

Udfyld formularen for at deltage

Din Suites-oplevelse

Musik

Intim livemusik fremført af Andra Day

Kunst og design

En fordybende rejse på flere planer, designet af sceneinstruktør Martin Butler

Mad

Årstidsinspireret Michelin-mad udviklet af stjernekok Paco Pérez

Oplev Das Stue

Boutiquehotellet Das Stue, der tidligere har lagt adresse til den danske ambassade, danner rammerne for vores event. Det 78 værelser store hotel huser en Michelin-restaurant, et kurbad og flere luksuriøse suiter.

Med navnet "Das Stue" har hotellet bevaret en snert af noget dansk, og dets interiør emmer af herskabelighed og eksklusivitet. Samtidig bærer det en hjemlig og hyggelig aura, som du vil elske at bo i.

Hotellet er perfekt beliggende i en lille lomme af Tiergarten, tæt på butikker, kunst og nogle af de bedste steder at slå sig løs i såvel det østlige som det vestlige Berlin. Og så har vi det for os selv hele weekenden.

Mød kuratoren

ANDRA DAY

Singer-songwriteren Andra Day er vokset op i San Diego, Californien. Hendes debutalbum, Cheers to the Fall, udkom i 2015 og gjorde sit indtog på de amerikanske hitlister, før det blev nomineret til en Grammy for bedste R&B-album i 2016. Hovedsinglen 'Rise Up' blev nomineret i kategorien Best R&B Performance.

Mød kuratoren

PACO PÉREZ

Den Michelin-belønnede kok Paco Pérez er inspireret af sin catalanske hjemstavn, hvor han har udviklet en kærlighed til fisk og skaldyr og årstidsbestemte ingredienser. I Das Stue-restauranten Cinco sammensættes hans kreationer med mere end 700 regionale vine.

Pérez blev oplært side om side med ikoner som Michel Guèrard og Ferran Adrià. Hans små taster-menuer kombinerer uventede aromaer, teksturer og smagsindtryk til en fest for sanserne.

Vind en sublim weekend med mad, kunst og musik i Berlin.
Symfoni for sanserne
Deltag nu Vind en sublim weekend med mad, kunst og musik i Berlin.