Harman/Kardon

AVR 171S

Details
Variations

Netværksparat lyd-/videoreceiver med 700 watt, 7.2 kanaler, AirPlay og Bluetooth

DKK 4.499,004499.0 pr.styk
Product Actions
Add to cart options

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Højtydende lyd-/videoreceiver med et væld af trådløse forbindelsesmuligheder, seks HDMI-indgange og 700 watt vellyd. Effekt, ydeevne og flere tilslutningsmuligheder, end nu nogensinde kommer til at bruge. Den netværksparate Harman Kardon®AVR 171S er svaret på kræsne entusiasters krav om ydeevne og alsidighed. Her er masser af muskelkraft: op til 700 watt (100 watt pr. kanal). A/V-receiveren med 7.2 kanaler er udstyret med HARMAN TrueStream Bluetooth®, Apple AirPlay, vTuner™-internetradio og Spotify Connect, så du kan afspille lyd på et væld af måder. Med seks 3D-forberedte HDMI® 2.0-indgange (herunder én med MHL til mobile enheder) og to HDMI-udgange har du en overflod af tilslutningsmuligheder til alt det, du elsker: film, HDTV, sport, MHL-udstyrede enheder og Roku Streaming Stick™. Men AVR 171 har ikke bare gode forbindelser. Det allerbedste er lyden. Dette er Harman Kardons første receiver med den eksklusive Natural Sound Processing (NSP), som skaber fyldig og omsluttende surroundlyd fra enhver kilde, ikke mindst når du afspiller i stereo via nettet. EzSet/EQ™ III-systemet kalibrerer receiveren til dine højttalere og dit lyttemiljø. AVR 171S er også let, takket være HARMAN GreenEdge™-certificeringen, så den leverer alle de kræfter, du skal bruge, mens den skåner miljøet. Hvis du bare vil have det hele, behøver du ikke lede længere.

Specifikationer

Power Requirement 220V - 240V AC, 50Hz/60Hz
Dimensions (H x W x D – Metric/English) 133mm x 440mm x 300mm (4-3/4” x 17-5/16” x 11-13/16”)
Weight (Metric/English) 5.1 kg (11 lb)

Audio Specifications

Stereo Power 100 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
Multichannel Power (one channel driven) 100 watts per channel, two channels driven @ 6/8 ohms, 20Hz – 20kHz,
High Instantaneous Current Capability 42 Amps
Signal-to-noise Ratio (IHF-A) 100 dB
Slew Rate 40V/sec
Input Sensitivity/Impedance 250mV/27k ohms

Video Specifications

Television Format PAL
Input Level/Impedance 1Vp-p/75 ohms
Output Level/Impedance 1Vp-p/75 ohms
Video Frequency Response (Component Video) 10Hz – 8MHz (–3dB)
HDMI Version 2.0 + 3D ready
 • 1 stk. Harman Kardon® AVR 171S A/V-receiver
 • 1 stk. programmerbar fjernbetjening
 • 1 stk. EzSet/EQ III-mikrofon med 6,7 m kabel
 • 1 stk. AM-loopantenne med 0,6 m kabel
 • 1 stk. FM-antenne med 1,8 m kabel
 • 2 stk. AAA-batterier

Jeg ønsker at kunne få lyden fra tv igennem AVR 171S, så jeg f.eks kan få lyden når jeg ser en film. Hvordan skal jeg til slutte for at få dette. Hvilke kabler skal bruges og hvilke tilslutninger på AVR 171S skal benyttes.

Asked by: Jeppy Harman
Hej Jeppy. Du skal bruge et high-speed HDMI-kabel mellem receiveren og dit TV, og du skal benytte de bøsninger, som er mærket ARC (audio return channel) på såvel AVR 171S som på dit TV. Dette skulle give dig det resultat, du ønsker. Hvis dit TV ikke har HDMI med ARC, kan du benytte en analog audio-udgang i stedet, og forbinde den til en analog audio-indgang på AVR 171S. Jeg håber, dette hjælper. Ellers kontakt venligst Harman kundeservice.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2018-07-30

Hej. lyden forsvinder på min AVR 171S. Når jeg skifter lydformat, fra harman NSP til Dolby Digital, og hvis jeg gør modsat. Surround Mode er Auto Select. Kan i hjælpe.

Asked by: Erling
Hej Erling. Beklager at du har dette problem. Det kræver noget fejlsøgning og uddybende spørgsmål at finde ud af, om der er noget i vejen med dit apparat, eller om der er en indstilling, som kan ændres så det virker. Det er ikke noget, Bazaarvoice egner sig til, så jeg vil bede dig om at kontakte Harman Helpdesk, som er beregnet til netop dette. Hvis du åbner Harman Kardon netsiden, og kigger under Support, vil du finde både email formular og telefonnummer for Danmark kundeservice, og du kan benytte hvad du synes er bedst. Jeg håber, dette bliver løst.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2018-01-17

når jeg skifter fra bluray hdmi indg 3...tilbage til tv også forbundet med hdmi out og udnytter arc bliver skærm sort og jeg er nødt til at slukke og tænde tv og forstærker før det virker igen..lidt irriterende da alt ellers virker ok..mvh kim

Asked by: kimze
Hi Kim Sadly, we don't have support in Danish, but I will have one of my colleagues contact you to help out with your issue. Desvære har vi ingen support på Dansk, men en af vores medarbejdere vil kontakte dig snart ( på Engelsk, eller Svensk )
Answered by: Kay Harman
Date published: 2018-01-26
 • y_2019, m_3, d_17, h_24CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.11
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_3
 • loc_da_DK, sid_avr171s, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon
Deler