Harman/Kardon

Onyx Studio 5

Details
Variations

Bærbar Bluetooth-højttaler

Product Actions
Unikt design møder overlegen lyd

Harman Kardon Onyx Studio 5’s avancerede og karakteristiske design understreges af den runde silhuet, kabinettets flotte stof-overflade og det indbyggede aluminiumshåndtag, som gør den nem at tage med. Som klassens bedste fuldt udstyrede bærbare bluetooth-højttaler byder Onyx Studio 5 på 8 timers spilletid. Med trådløs Dual Sound kan du trådløst forbinde to Harman Kardon Onyx Studio 5-højttalere, så musikoplevelsen løftes til et endnu højere niveau. Den tiltrækker sig opmærksomhed fra alle vinkler. Onyx Studio 5 vil være et ikonisk designstykke i ethvert hjem.

Varenr. ONYX STUDIO 5

Specifikationer

Bluetooth-version 4.2
Understøttelse A2DP 1.3 AVRCP 1.6
Enheder Bas 1 x 120 mm, Diskant 1 x 25 mm
​Nominel effekt 1 x 50 W RMS Bi-amp (vekselstrøm)
Frekvensområde 50 Hz - 20 kHz (-6 dB)
Signal til støj-forhold 80 dB A-vægtet
Strømforsyning 19 V/2 A
Batteritype 3,635 V/3283 mAh litium-ion
Batterigenopladningstid 5 timer
Musikafspilningstid Op til 8 timer (varierer afhængig af lydstyrke og musikindhold)
Bluetooth-sendeeffekt 0 - 9 dBm
Bluetooth-senderfrekvensområde 2402 - 2480 MHz
Bluetooth-sendermodulation GFSK, π/4 DQPSK, 8 DPSK
Mål (H x B x D) 284mm x 291mm x 128mm
Vægt 2980 g
Hent den komplette liste med alle specifikationer for dette produkt

Spec Sheet (DA)

1 MB

Spec Sheet (EN)

2 MB
 • 1 stk. Harman Kardon Onyx Studio 5
 • 1 stk. Strømadapter
 • 1 stk. lynstartvejledning
 • 1 stk. Sikkerhedsark
 • 1 stk. Garantikort
Onyx Studio 5 is rated 3.0 out of 5 by 1.
Rated 3 out of 5 by from Connect+ :( Den har mindre baggrundsstøj end HK 4 og så har den også lidt bedre bass. Det er dog utroligt skuffende at den ikke kan parres med andre højtalere end kun en enkel af samme slags aka en anden HK 5. Det gør at det næsten ikke er det værd da HK 4 kan parres med mange flere uden det nødvendigvis er af samme generation/mærke - HK 4 kan parres med flere forskellige højtalere inklusiv nogle af JBL højtalerne hvilket er vildt fedt.
Date published: 2018-12-01
 • y_2018, m_12, d_14, h_2
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_1
 • loc_da_DK, sid_onyxstudio5, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon

Er det min muligt at bassen kan dæmpes på Harman kardon 5 onyx? Tænker på mine naboer, eller evt hvilket underlag skal højtaleren stå på for ikke at vibrere så meget da den ryster helt vildt?

Asked by: Liann
Hej Liann, og tak for at du købte Harman Kardon! Det er rigtigt at din højttaler har kraftig bas. Der er ikke nogen tonekontrol i Onyx Studio 5, og den har ikke nogen styre-app, som indeholder den slags. Men så længe du bruger din mobiltelefon som kilde, er det ganske let at klare problemet. Mange telefoner har enten en equalizer indbygget, eller en simpel klangkontrol med en eller to drejeknapper. Det er bare at finde den, og så regulere bassen lidt ned. Ellers er der masser af gratis equalizer-apps og bas-boost apps, hvor nogle af dem også kan skrue ned for bassen. Hvis du ikke bruger din telefon som kilde, kan det være noget mere problematisk, da du så vil have svært ved at finde en tonekontrol af en slags. Under alle omstændigheder er der to ting at pusle med: 1. Alle flader forstærker bassen. Derfor vil du høre mere bas, hvis din højttaler placeres helt inde i et hjørne. Hvis du holder den op i luften midt i rummet, er der ingen basforstærkning fra gulv eller vægge, og her er bassen svagest. Nu kan du så eksperimentere med at flytte den rundt, indtil bassen lyder bedst. Det er naturligvis ikke så let, hvis du har den på dit natbord, og så må du se, om løsningen alligevel er en app. 2. Hvis du har et meget tungt møbel at stille den på, kan det gøre den mere stabil, og dæmpe bas til naboerne. Hvis du ikke har det, vil jeg foreslå at du bruger noget blødt at stille den på i stedet. Skumgummi, en grydesvamp klippet til i mindre stykker. Det vigtige er at det bløde underlag giver efter, men ikke bliver trykket helt sammen. Der skal være en fjedervirkning. Dette vil fjerne transmissionen af vibrationer til underlaget, og derfra videre, og gøre lyden mere rolig. Det vil til gengæld ikke reducere basniveauet. Jeg håber, dette hjælper.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2018-12-05

Kan man på nogen måde fjerne det "delay" der er hvis man bruger den til tv,pc eller mobil? Det gælder både AUX og Bluetooth.

Asked by: Dennis M
 • y_2018, m_12, d_14, h_2CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.9
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_2
 • loc_da_DK, sid_onyxstudio5, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon
Deler