Harman/Kardon

Harman Kardon Citation 300

Details
Variations

Mellemstor smart-højttaler med prisvindende design

DKK 2.999,002999.0 pr.styk
Product Actions

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Stilren lyd der taler til dig

Harman Kardon Citation 300 er en næste-generations smart-højttaler med stereo og en brugervenlig touch-skærm i farver. Den innovative højttaler leverer storslået stereolyd i et sofistikeret design med sans for detaljen. Musikelskere vil elske stereolyden, der fylder hele lokalet med overraskende kraftfuld bas. Få adgang til over 300 musiktjenester og HD-streaming med Chromecast built-in. Google Assistent leverer praktisk talestyring, så Citation 300 bliver din håndfri hjælper i hjemmet. Få svar, spil musik, planlæg din dag, styr dit smarte hjem, nyd din underholdning og meget mere - alt sammen med din stemme!

Specifikationer

Enhed 2 x 20mm diskant, 2 x 89mm bas
Udgangseffekt 100W RMS
Signal til støj-forhold >80dB
Strømforsyning 100-240V – 50/60Hz
Strømforbrug i dvaletilstand <2.0 Watt
Trådløst netværk 802.11 a/b/g/n/ac (2,4GHz/5GHz)
Frekvensområde for 2,4G wi-fi-sender 2412 – 2472MHz (2,4GHzISM-bånd, USA 11 kanaler, Europa og andre steder 13 kanaler)
2,4G wi-fi-sendeeffekt <20dBm
2,4G wi-fi-modulation DBPSK, DQPSK, CCK, QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM
5G wi-fi-sendeeffekt <23dBm
5G wi-fi-modulation QPSK, BPSK, 16QAM, 64QAM, 256QAM
Frekvensområde for 5G wi-fi-sender 5,15 - 5,35GHz, 5,470 - 5,725GHz, 5,725 - 5,825GHz
Understøttede lydformater HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Bemærk CITATION 300 er beregnet til trådløs afspilning af musik. Man kan afspille musik via Bluetooth på højttaleren. Man kan forbinde sin højttaler til det lokale Wi-Fi-netværk og afspille musik med Google Chromecast. Højttaleren fungerer også sammen med Google Home. Dette produkt er designet til at være tændt med det samme og klar til at afspille musik på et øjeblik. Derfor skal Bluetooth og Wi-Fi være aktivt til enhver tid for at sikre, at produktet fungerer korrekt. CITATION 300 er i overensstemmelse med EU's energilovgivning. CITATION 300 Den går i standby-tilstand (netværks-standby) efter 20 minutters inaktivitet, hvorefter den kan genaktiveres via Bluetooth eller Wi-Fi.

Audio Specifications

Signal-to-noise ratio >80dB
Supported audio formats HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus
Output power 100W RMS
Transducer 2 x 20mm tweeter, 2 x 89mm woofer

Dimensions

Mål (B x H x D) 306 x 180 x 142 mm
Vægt 4,1 kg (9lb)

Control and Connection Specifications

Bluetooth® version 4.2
Frekvensområde for Bluetooth-transmitter 2402 – 2480MHz
Bluetooth-sendeeffekt <10dBm
Bluetooth-sendemodulation GFSK,π/4 DQPSK, 8DPSK
 • 1 x Citation 300
 • 1 x Lynguide
 • 1 x Garantikort
 • 1 x Sikkerhedsark
 • 1 x strømkabel (1,8m)
Harman Kardon Citation 300 is rated 3.4 out of 5 by 8.
Rated 4 out of 5 by from Enkel og genial højtaler Har prøvet den i en uges tid. Fungerer fint, flot og fyldig lyd. Enkelte drop af forbindelse er forekommet.
Date published: 2019-06-13
Rated 4 out of 5 by from Besværlig at tilknytte men sindsyg lyd Besværlig at tilføje syntes jeg men fed lyd. Super design der passer godt ind i et hvert hjem. Kan bruges så sindsygt mange steder google home, wifi chromecast plus plus
Date published: 2019-02-28
Rated 4 out of 5 by from Fedeste højtaler med et enkelt stilrent design, der passer ind i de fleste hjem. Lydkvalitet er i top og kan spille højt, dog mangler den lidt bas. Højtaleren er rigtig god til hverdags brug samt mindre begivenheder. Opsætningen af højtaleren tager 10-15 min, hvis man bare følger vejledningen. Den indeholder stemmestyring, som er rigtig fedt, men det er dog lidt besværligt, at få til at virke. Man kan nemt koble højtaleren til vha. bluetooth. Alt i alt en rigtig fed højtaler, som spiller godt.
Date published: 2019-02-08
Rated 4 out of 5 by from Smart og nemt Velkommen til fremtiden. Jeg er stor tilhænger af at lytte til musik på den gode gamle måde med pladespiller, båndoptager og sågar også cd'er. Men da jeg også godt kan lide det er lidt nemmere indimellem har jeg kastet mig over denne her. Sikke en god ting. Super nem at betjene og selvom lyden kan være lidt mere "begrænset" end jeg er vant til, lever den fint op til mine forventninger. Google assistenten skal man lige lære at bruge, men da det også kom ind under huden er det ikke mange plader der er røget på afspilleren. Den adlyder jo ikke på samme måde :-)
Date published: 2019-01-19
Rated 4 out of 5 by from Smart bluetooth højtaler En lille lækker højtaler der kommer i en nem indpakning hvor alt ligger i. Der er en god vejledning i opsætningen af højtaleren og hvordan du tilkobler den Google Home. Opkobling tager under 10 minutter og så har man musik i hjemmet. Højtalerens størrelse taget i betragtning har den en ok lyd. Det er ikke en højtaler der skal bruges til de store fester. Jeg synes den mangler lidt bas. Til hverdags brug er den god og klar i lyden. Designet er super lækkert. Den er simpel og falder godt ind. Streaming fungerer fint. Man skal lige finde ud af hvordan man taler til den og hvad den reagerer på, men når det er på plads kører det.
Date published: 2019-01-18
 • y_2019, m_7, d_20, h_20
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_8
 • loc_da_DK, sid_citation300, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon

Kommer den p&aring; dansk (i alle dele af den og ikke kun semi dansk, t&aelig;nker ikke p&aring; google delen)? og kommer der en hastighedsoptimering af touch?

Asked by: TueS
Hej TueS, og tak for din interesse. Jeg vil bede dig om at kontakte vores kundeservice for at tale med dem om dine sp&oslash;rgsm&aring;l. Du kan finde kontaktinfo for chat, email og telefon her: https://www.harmankardon.dk/support-product.html Bem&aelig;rk venligst at vi endnu ikke kan hj&aelig;lpe p&aring; dansk i kundeservice, men p&aring; svensk, engelsk og flere andre sprog. Det beklager jeg, men jeg h&aring;ber at du kan f&aring; svar p&aring; dine sp&oslash;rgsm&aring;l allligevel.
Answered by: Bo Harman
Date published: 2019-03-15

Hej Har lige k&oslash;bt citation 300 Kan man f&aring; lyd fra tvet og ud gemmen citation ?

Asked by: Claus2501
Hej Claus, Tak for dit sp&oslash;rgsm&aring;l. Desv&aelig;rre er Citation 300 ikke egnet til TV brug og derfor ikke muligt at tilkoble til dit TV. For at f&aring; TV lyd gennem vores Citation serie, s&aring; skal du have en Citation BAR hvor du kan tilk&oslash;be Surround h&oslash;jtalere for impornerende lyd! Skulle du have flere sp&oslash;rgsm&aring;l, s&aring; endelig tag fat i vores kundeservice p&aring; customer.support@harman.com
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2019-03-14

Vi er rigtig glade for vores citation 300. Kan man koble en Subwoofer til s&aring; man lige kan f&aring; de lave frekvenser ordentligt med n&aring;r man spiller hyggemusik p&aring; den?

Asked by: MortenV
Hej Morten, og tak for at du anskaffede en Harman Kardon Citation h&oslash;jttaler. Det kan desv&aelig;rre ikke lade sig g&oslash;re at koble Citation subwooferen til din h&oslash;jttaler. Den kan kobles p&aring; Bar og Tower modellerne, men ikke andre. Vi mener egentlig, at bassen er ret god, og fyldig i en 300, men naturligvis ville subwooferen give ekstra autoritet. Jeg kan foresl&aring;, at du eksperimenterer lidt med placeringen af h&oslash;jttaleren i rummet, hvis det er muligt. Der er meget stor forskel p&aring; bassen, alt efter om en h&oslash;jttaler st&aring;r i et hj&oslash;rne, langs den korte v&aelig;g eller langs den lange v&aelig;g i et aflangt rum. Hj&oslash;rner vil forst&aelig;rke bassen med 6 dB, hvis det er et hj&oslash;rne hvor to v&aelig;gge m&oslash;des, og hvis du oven i k&oslash;bet stiller den p&aring; gulvet, f&aring;r du 9 dB forst&aelig;rkning af bassen. Der er alts&aring; plads til at eksperimentere. Vi er opm&aelig;rksomme p&aring; at der kan v&aelig;re behov for en form for tonekontrol, s&aring; m&aring;ske vil det blive en mulighed p&aring; et tidspunkt.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2019-01-28

Skal denne model v&aelig;re sat til str&oslash;m, eller kan den ogs&aring; k&oslash;re p&aring; batteri? Lasse

Asked by: Lasse1987
Hej Lasse, alle vore Citation-h&oslash;jttalere skal tilsluttes lysnettet. Ingen har batteri indbygget. Hvis du &oslash;nsker batteridrift, er det JBL LINK serien, du skal kigge p&aring;. Husk dog at du er n&oslash;dt til at bruge Citation overalt, hvis du vil bygge et komplet surroundsystem. Du kan ikke blande de to serier i et samlet system. Men du kan godt have Citation i et rum og Link i et andet. De vil begge virke.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2019-01-14

Har en Citation 300 hjemme som selv skruer op n&aring;r den afspiller musik....pludselig h&oslash;rer man musik for fuld skrue :) kan ogs&aring; h&oslash;re at den st&aring;r og skruer op n&aring;r den ikke bliver brugt bipper hver gang den skruer en tand op.

Asked by: michaelbay
Hej Michael, Det lyder ikke godt med din Citation 300 h&oslash;jtaler. Jeg kan garantere at det er ikke s&aring;dan den skal virke og fungere, s&aring; jeg vil anbefale du kontakter vores kundeservice p&aring; customer.support@harman.com for mere hj&aelig;lp!
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2019-01-03

Har k&oslash;bt en citation 300, men kan ikke finde ud af at indstille lyden. Findes der ikke en &ldquo;equalizer&rdquo; app eller menu p&aring; enheden hvor man kan det. Jeg synes den har lidt for meget bas pt.&nbsp;

Asked by: MartinG
Hej, og tak for at du k&oslash;bte Harman Kardon! Desv&aelig;rre kan du ikke justere p&aring; klangen i din h&oslash;jttaler, det er ikke indbygget i hverken h&oslash;jttaler eller app. Du kan reducere bassen ved at flytte h&oslash;jttaleren v&aelig;k fra hj&oslash;rner og v&aelig;gge, s&aring; du ikke f&aring;r den basforst&aelig;rkning, som disse flader bidrager med. Omkring 3 dB pr flade. Undg&aring; ogs&aring; at have h&oslash;jttaleren p&aring; en hylde eller flade, som er tynd nok til at synge med. Placer den eventuelt p&aring; noget bl&oslash;dt, som isolerer den fra underlaget. Du kan bruge s&aelig;rlige d&aelig;mpef&oslash;dder, men du kan i n&oslash;dstilf&aelig;lde klippe skuresvampe i mindre stykker, s&aring; de underst&oslash;tter h&oslash;jttaleren nok til at isolere den fra underlaget. Jeg h&aring;ber, dette hj&aelig;lper.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2018-12-28

Kan Citation 300 v&aelig;gmonteres og hvis, findes der beslag

Asked by: nielsa
Hej Nielsa, Citation 300 kan godt monteres p&aring; v&aelig;ggen. Der vil i 2019 komme beslag du kan k&oslash;be p&aring; vores hjemmeside der passer til din Citation 300 h&oslash;jtaler. Tag kontakt til os i det nye &aring;r der vil vi have mere information.
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2018-12-21

Kan man afspille radio direkte fra enheden hvis den blot har adgang til netv&aelig;rket eller kr&aelig;ver det en enhed til at afspille radio?

Asked by: Jahe1978
Hej, og tak for din interesse! Du kan spille radio, hvis du har apps som TuneIn eller Youtube, men ikke almindelig netradio. Men du kan naturligvis bruge din telefon som kilde til netradio, og sende signalet over i din Citation h&oslash;jttaler.
Answered by: Bo HARMAN
Date published: 2018-12-23
 • y_2019, m_7, d_20, h_20CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_2.0.12
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_14
 • loc_da_DK, sid_citation300, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon
Deler