Harman/Kardon

Omni 10

Details

Trådløs HD-højttaler

DKK 1.499,001499.0 pr.styk
Product Actions
Add to cart options

Denne vare er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Streaming Music Partners

Deezer Tidal Tidal Omni App
Wireless room-filling sound at the touch of a button

Harman Kardon Omni 10 er et ægte trådløst HD-lydsystem. Det fylder lokalet med ren, klar lyd takket være Harmans ekspertise inden for lydteknologi. Nu behøver musikken ikke at stoppe – uanset hvor du befinder dig i dit hjem. Stil blot en række højttalere op, og få glæde af den trådløse lyd, der udfylder hele lokalet, med et tryk på en knap. Afspil forskellig musik i forskellige lokaler, eller stream den sammen sag i hele huset med party-tilstanden. Vores app og vores Bluetooth-funktion giver dig nem og problemfri adgang til al musik fra din telefon eller dine foretrukne apps.

Omni App
Varenr. HKOMNI10BLKEU

Device Compatibility

Bluetooth Yes

Specifikationer

Transducers 1 x 90mm woofer, 1 x 35mm tweeter
Rated Power 1 x 25W for woofer; 1 x 25W for tweeter
Bluetooth Transmitter Frequency Range 2402 − 2480MHz
Bluetooth Transmitter Power less than 4dBm
Bluetooth Transmitter Modulation GFSK, 3.14/4 DQPSK, 8DPSK
2.4G Wi-Fi Transmitter Frequency Range 2412 − 2472MHz
2.4G Wi-Fi Transmitter Power less than 20dBm (EIRP)
2.4G Wi-Fi Modulation OFDM, DSSS, DBPSK, DQPSK, CCK, 16QAM, 64QAM
2.4G Wi-Fi Network Compatibility IEEE 802.11b/g/n
Weight (g) 1340
Power consumption in sleep mode 2.43 Watts/Hour
Note - The HK Omni 10 is intended to be used for streaming music via Bluetooth and Wi-Fi technology. This product is designed to be instantly on and ready to play music at a moment's notice. The HK Omni 10 is in compliance with the European Union energy legislation. It will enter into sleep mode (networked standby) after 10 minutes without operation, after which it can be re-activated via Bluetooth or Wi-Fi. Yes

Audio Specifications

Frequency Response 52Hz - 20kHz @-6dB
Signal-to-Noise Ratio >80dB

Dimensions

Width (mm) 181
Width (in) 7-1/8
Depth (mm) 159
Depth (in) 6-1/4
Height (mm) 166
Height (in) 6-9/16
Hent den komplette liste med alle specifikationer for dette produkt

Spec Sheet (DA)

1 MB

Spec Sheet (EN)

767 KB
 • Lynguide
 • Omni 10 trådløs HD-højttaler
 • Regionale strømledning(er)
 • Strømforsyning
 • Sikkerheds- og garantiark
Omni 10 is rated 2.3 out of 5 by 3.
Rated 4 out of 5 by from Helt igennem fantastisk lyd, men men men..... Jeg har nu haft min Omni10 i ca et halv års tid og jeg er super glad for den. Total fantastisk lyd og super fedt design. Men når det så er sagt, så er der lige det der med indstilling/parring med telefon/wifi-netværk. For helved det er svært....! Desværre er det sket at jeg har været nødt til at nulstille min telefon et par gange og har derfor skulle parre højtaler og telefon på ny. Jeg bruger sammenlagt, halvanden- to dage HVER GANG....! Jeg nulstiller/resetter, trykker på knapper, tænder, slukker, flytter rundt en million gange før det hele fanger hinanden - sådan ca... Det er ikke okay med et produkt til den pris. Og en anden ting. Jeg forstår ikke hvorfor app'en til Ipaden ikke tillader brug af spotyfi?? Jeg har ikke abonnement til hverken Tidal eller nogle af de andre præinstallerede streamingen tjenster den tilbyder, jeg bruger spotyfi på min mobil, og det kunne jeg også tænke kunne lade sig gøre via min IPad. Det handler om, at når jeg ikke er hjemme, så ville min søn kunne bruge Omni10 vhj af min IPad, da jeg jo har telefonen med mig.
Date published: 2016-11-01
Rated 2 out of 5 by from Fed bass Rigtig lækker lyd i sådan en lille højttaler. MEN der kan kun bruges Spotify via Bluetooth -. hallo, vi er i 2016 og de fleste bruger Spotify
Date published: 2016-03-07
Rated 1 out of 5 by from Very weak control ! ok sound...but compietely useless control ! App useless , wifi useless, bluetooth weak ! Bye something else !!!
Date published: 2016-04-26
 • y_2017, m_7, d_17, h_7
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_da_DK, sid_omni10, prod, sort_[SortEntry(order=RATING, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon

Hvorfor spiller den bagerste højtaler/bas ? Ikke 

Asked by: Moni
Hej Moni, Tak for dit spørgsmål. Den bagerst del på højtaleren er kun til bas og er passiv derfor ikke lavet til lyd, men til at skabe god bas i det musik du høre. Det er bedst at placere højtaleren tæt op af en væg for at reflektere bassen ind i væggen, det vil give bedre lyd.
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2017-03-20

Hej, mine omni 10 blev sat op til mit wifi via HK control app (iphone) 5 min senerer var de væk fra app'en, dog stadig på wifi - det samme skete igen med en anden iphone - de er på wifi men fremgå ikke via app'en (og ja samme wifi) Hvad gør man ?

Asked by: Jonas
Hi We are sorry to hear that your Omni system is making problems As there are many things which can go wrong with these systems will I come with a plausible fault for this problem and if this doesn't fix send you on to Customer help-desk you can try to remove the Controller app from the cache of your iphone by double click the home button and swiping up the controller app now you can restart your controller app.
Answered by: Mogens
Date published: 2016-05-09

Har allerede en omni 10 og tænker på at købe en ekstra. Kan der sendes via Bluetooth til begge højtaler således begge højtaler sender samme musik ud f.eks. fra en Iphone ?

Asked by: Jens
Hej Jens, Tak for dit spørgsmål omkring vores OMNI højtalere. Hvis de skal spille samme musik, så kræves det at de er på samme WiFi netværk i hjemmet. Du kan ikke sende Bluetooth til Bluetooth signal, men når du streamer til din første højtaler via Bluetooth og vil have din nummer 2 til at spille med, så skal du trykke på "Link knappen". Link knappen er den runde knap i midten, så sendes signalet fra din OMNI højtaler der spilles via Bluetooth til din anden OMNI højtaler via WiFi netværket. Hvis du har flere spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2016-04-14

Kommer Spotify nogensinde til at virke med streaming. Ellers er det en tur på lossepladsen med højttalersættet

Asked by: Jonny Jensne
Hej Jonny, Tak for dit spørgsmål. Spotify connect kommer ikke i vores nuværende OMNI højtalere, men det vil være i de nye OMNI+ serie, som kommer til sommer. Den bedste løsning indtil sommer, er at bruge Bluetooth og streame Spotify til dine højtalere. Når OMNI+ serien kommer, så kan du nøjes med en ADAPT+ og streame Spotify connect til dine 1st generation højtalere. ADAPT kan netop sende Spotify musik over WiFi til de andre højtalere. Hvis du har andre spørgsmål, så tag endelig fat i vores kundeservice.
Answered by: Danny HARMAN
Date published: 2016-03-14

Er der nogen mulighed for at afspille Spotify på flere højtalere af gangen?

Asked by: Tomra
 • y_2017, m_7, d_16, h_21CST
 • bvseo_bulk, prod_bvqa, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasquestionsanswers, tq_5
 • loc_da_DK, sid_omni10, prod, sort_[SortEntry(order=LAST_APPROVED_ANSWER_SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_harmankardon
Deler